Την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου συνεδριάζει η Τουριστική Επιτροπή

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Θεάτρου «ΚΕΦΑΛΟΣ», στην 6Η τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής του Δήμου Κεφαλλονιάς, προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

1. Ενημέρωση σχετικά με τα αποτελέσματα από την συμμετοχή του Δήμου στην διεθνή έκθεση Greek Tourism Expo που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στις 04 Δεκεμβρίου – 06 Δεκεμβρίου 2015.
2. Ενημέρωση σχετικά με την συμμετοχή του Δήμου στην ημερίδα της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιέρας και Φορέων Ναυτιλίας με θέμα «ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ- ΑΙΧΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ»
3. Παρουσίαση του ετήσιου σχεδίου τουριστικής προβολής για το έτος 2016 και έγκριση δαπανών.
4. Αιτήσεις – Ανακοινώσεις

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής
Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής

Ευάγγελος Κεκάτος

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις