Γελοιοποιήθηκε η αντιπολίτευση-Κερδοφόρες οι παραλίες του Δήμου

Τελικά η αντιπολίτευση στο Δήμο Κεφαλονιάς δεν μπορεί να καταλάβει ότι μόνο με το ψέμα και με την αλλοίωση της πραγματικότητας δεν πρόκειται ποτέ να κερδίσει θετικούς πόντους.

Ενώ λοιπόν είχε διοχετευθεί σε φιλικές προς την αντιπολίτευση ιστοσελίδες το ψέμα ότι δήθεν οι παραλίες του Δήμου Κεφαλονιάς (Μύρτος-Πλατύς Γυαλός) “είχαν μπει μέσα” οικονομικά ήρθαν τα επίσημα στοιχεία και οι επίσημοι πίνακες του Δήμου που αποδεικνύουν την αλήθεια ότι δηλαδή ο Δήμος Κεφαλονιάς έβαλε φέτος τα ταμία του περί τις 100.000 ευρώ από την διαχείριση των παραλιών.

Μην αντέχοντας τη νέα “σφαλιάρα” οι φιλικές στην αντιπολίτευση ιστοσελίδες έχουν φτάσει στο φαιδρό σημείο να αμφισβητούν ακόμα και τους επίσημους υπηρεσιακούς οικονομικούς πίνακες οι οποίοι αποστέλνονται για έγκριση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, στο Υπουργείο που εποπτεύει τους Δήμους και ούτω κάθε εξής…

Από ότι φαίνεται πλέον οι αντιπολιτευόμενοι “έχουν χάσει εντελώς την μπάλα” και νομίζουν ότι απευθύνονται σε παλαβούς… Και μετά απορούν γιατί η τοπική κοινωνία τους έχει γυρίσει την πλάτη.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις