Απίστευτο: Ρουχωτάς και Λαϊκή Συσπείρωση ψήφισαν να μην φτιαχτούν γυμναστήρια…

Τελικά με τον Βασίλη Ρουχωτά και την Λαϊκή Συσπείρωση δεν μπορεί κανείς να βγάλει άκρη, με διάφορα δηλαδή αστεία επιχειρήματα και με …”με λογική του παραλόγου” ψήφισαν (αν είναι δυνατόν) να μην κατασκευαστούν από το Δήμο Κεφαλονιάς σε Αργοστόλι και Ληξούρι υπαίθρια γυμναστήρια.

Πάλι καλά που υπάρχει και η Δημοτική Αρχή που φυσικά αγνόησε όλα τα “παρανοϊκά επιχειρήματα” της ελάσσονος αντιπολίτευσης και προχωράει κανονικά στην κατασκευή των υπαίθριων γυμναστηρίων που είναι κάτι που ζητάει συνεχώς η νεολαία.

Όσον αφορά τον Ρουχωτά και τη Λαϊκή Συσπείρωση είναι πια ξεκάθαρο ότι οι άνθρωποι “έχουν ξεφύγει” και αν συνεχίσουν έτσι θα εξαφανιστούν πολιτικά…

Υ.Γ.: Και μία απαιτούμενη διόρθωση η παράταξη Μιχαλάτου στο συγκεκριμένο θέμα ψήφισε υπέρ της δημιουργίας των υπαίθριων γυμναστηρίων και ως προς αυτό τουλάχιστον αξίζουν συγχαρητήρια αφού δεν παρασύρθηκαν από τον λαϊκισμό και τις εκτός τόπου και χρόνου τοποθετήσεις των Ρουχωτά και λοιπών παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις