Και νέα έργα της ΔΕΥΑΚ σε Βλαχάτα, Σπαρτιά, Αργίνια

Συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις μας σε διάφορες περιοχές της Κεφαλονιάς, εκτελούμε έργα στα Βλαχάτα, στα Σπαρτιά και στα Αργίνια.

Ειδικότερα στα Βλαχάτα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατάργησης του παλαιού δικτύου και βρογχοποίησης του νέου, στα Σπαρτιά πραγματοποιείται αντικατάσταση παλαιού δικτύου, ενώ στα Αργίνια αντικαταστάθηκε το μεγαλύτερο τμήμα του δικτύου ύδρευσης, το οποίο ήταν κατασκευασμένο από αμίαντο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό της υπηρεσίας έχουν θέσει, ως βασικό στόχο τους, τη βελτίωση και αναβάθμιση του δικτύου μας και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των καταναλωτών, οπότε παρόμοια έργα θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες περιοχές.

Ο Πρόεδρος

Ανουσάκης Νικόλαος

ΑΡΓΙΝΙΑ1

ΑΡΓΙΝΙΑ2

ΒΛΑΧΑΤΑ1

ΒΛΑΧΑΤΑ2

ΣΠΑΡΤΙΑ1

ΣΠΑΡΤΙΑ3

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις