Κατευόδιο στον απερχόμενο Διοικητή του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς

Με αφορμή την ολοκλήρωση της θητείας του Διοικητή του Νοσοκομείου κ.Παναγιώτη Ζαφειρόπουλου και στα πλαίσια της προς τους κατοίκους του Νησιού αποχαιρετιστήριας επιστολής του, εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής τον ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες του και του ευχόμαστε καλή τύχη στα επόμενα στάδια της ζωής του.
Η Δημοτική Αρχή , σεβόμενη απόλυτα τις επιλογές της Ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας για τις Διοικήσεις των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων , εύχεται στο Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας Δρ Χρήστο Παυλάτο, που θα ασκεί καθήκοντα Διοικητού μέχρι την τοποθέτηση του νέου Διοικητού, καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα και καλωσορίζουμε το νέο Διοικητή, όποτε αυτός ορισθεί και αναλάβει υπηρεσία.

Ευάγγελος Κεκάτος
Α/Δημαρχος Υγείας-Πρόνοιας
τ. Διοικητής Νοσοκομείων
Αργοστολίου και Ληξουρίου

KEK

KEK1

KEK2

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις