Και νέα μεγάλη συναυλία απόψε με τους Kings

Είναι γεγονός ότι η συνεργασία του Δήμου Κεφαλονιάς με τον Εμπορικό Συλλόγου της Κράνης έχει φέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα καθώς μετά τη χθεσινό ξεφάντωμα με την Ελένη Φουρέιρα στην πλατεία Αργοστολίου απόψε θα παρακολουθήσουμε και νέα μεγάλη συναυλία με το γνωστό συγκρότημα Kings.
Είναι σίγουρο ότι ο κόσμος τους νησιού έχει ανάγκη από ψυχαγωγία και από εκδηλώσεις που να σπάνε το “βαρύ” κλίμα που έχει δημιουργήσει η οικονομική ύφεση και όντως με τις συγκεκριμένες κινήσεις τους οι φορείς του τόπου μας έχουν κατορθώσει να δημιουργήσουν μία πραγματικά γιορτινή ατμόσφαιρα.
Και εμείς σαν ιστοσελίδα θα στηρίζουμε πάντα οτιδήποτε θετικό για τον τόπο και για αυτό και δεν τσιγκουνευόμαστε σε ενθαρρυντικά σχόλια για τις ωραίες αυτές πρωτοβουλίες.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις