Η Ελένη Φουρέϊρα και ο Σπυράγγελος Λυκούδης στο Ορφανοτροφείο Ο Σωτήρ

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα τα παιδιά του Ορφανοτροφείου “ΣΩΤΗΡ”. Η Ελένη Φουρέιρα μαζί με τον Σπυράγγελο Λυκούδη, λίγο πριν το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου τα επισκέφθηκαν και τους μοίρασαν δώρα και τρόφιμα!

Μάλιστα κάθε παιδί πήρε το δώρο του σύμφωνα με αυτό που είχε ζητήσει καθώς η Ελένη προσπάθησε και κατάφερε να ικανοποιήσει όλα τα αιτήματα!

Επίσης η Ελένη δεν αρνήθηκε να υπογράψει σε όλα τα παιδιά αυτόγραφά της! Εκεί ήταν η Πρόεδρος του Δ/Σ του Ορφανοτροφείου Βέρα Ζερβού και τα μέλη Αμαλία Μοσχονά και Άννα Ζαπάντη καθώς και ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Πρόνοιας του Δήμου Δημήτρης Δημουλιός.

an

an1

an2

an3

an4

an5

an6

an7

an8

an9

an10

an11

an12

an13

an14

an15

an16

an17

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις