Τους …τρέλανε ο Δεσπότης-Βρέθηκε στο Λιθόστρωτο για καφέ!

Η σημερινή μέρα ήταν ηλιόλουστη στο Αργοστόλι και ο Δεσπότης δεν έχασε την ευκαιρία, και κάθισε στην καφετέρια «Αντίκο», ακριβώς δίπλα από την εορτάζουσα εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα μετά το πέρας της θείας λειτουργίας. Και για τον Δεσπότη μας δεν ήταν περίεργο να βρεθεί σε ένα τέτοιο χώρο! Άλλωστε, μου λένε, το συνηθίζει τακτικά να βρίσκεται οπουδήποτε, αρκεί να είναι κοντά στη νεολαία και στο ποίμνιο του.
Έχοντας παρέα τον …εμπνευστή της ιδέας Βαγγέλη Μαζαράκη (αντιπρόεδρο της ΕΠΟ) αλλά και τον εφημέριο του ναού π. Ιωάννη Μεσολωρά, ο κ. Δημήτριος με την απλότητα που τον διακρίνει, ανάμεσα σε πολλούς άλλους θαμώνες, είχε συζήτηση (ποιος ξέρει επί ποιών θεμάτων), σίγουρα όμως δημιουργώντας ευχάριστη έκπληξη σε περαστικούς και στη νεολαία που δεν είχε συνηθίσει ποτέ να βλέπει τον Ιεράρχη του νησιού, στο …διπλανό τραπέζι καφετέριας.
Αξίζει: Χθες ο Μητροπολίτης κ. Δημήτριος προτίμησε να πάει με τα πόδια στον εσπερινό του Αγίου Σπυρίδωνα και να συνομιλήσει με αρκετούς καταστηματάρχες στο Λιθόστρωτο. Χωρίς συνοδείες, χωρίς αυτοκίνητο και οδηγό. Άλλα ήθη και έθιμα για τον νέο μας Μητροπολίτη!

12342491_1008065855926443_2030626819017149195_n

e-kefalonia.net

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις