Ανοιχτή πρόσκληση της πρωτοβουλίας για την ανασύσταση του Εμπορικού Συλλόγου Σάμη “ΓΙΑΛΟΣ”

”Η ισχύς εν τη ενώσει”

Από την αυγή του πολιτισμού οι άνθρωποι οργανώνονταν σε ομάδες-κοινότητες για να αποκτήσουν το πλεονέκτημα της μαζικότητας έναντι μεγαλύτερων κινδύνων. Σε επαγγελματικό επίπεδο αυτό ανάγεται στην οργάνωση των εμπόρων/ αυτοαπασχολούμενων στον πρωτοβάθμιο συνδικαλιστικό τους φορέα , που είναι ο εμπορικός σύλλογος.

Στην ευρύτερη περιοχή της Σάμης , όπου ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού είναι ελεύθεροι επαγγελματίες /αυτοαπασχολούμενοι είναι απαραίτητο να υπάρξει ένας φορέας εκπροσώπησης των επαγγελματιών , μακριά από κομματικά και προσωπικά συμφέροντα.
Η κλιμακούμενη οικονομική ύφεση των τελευταίων χρόνων έχει οδηγήσει τους επιχειρηματίες σε περαιτέρω εσωστρέφεια και ατομισμό, καθιστώντας ακόμα και τα μικρά προβλήματα βουνά.
Η μαζικότητα μπορεί να δημιουργήσει άλλη δυναμική διαπραγματεύσεων, διεκδικήσεων και προβολής. Με εκπροσώπηση όλων των παραγωγικών τάξεων , που δραστηριοποιούνται στην παροχή υπηρεσιών και την εμπορία.
Η αναγκαιότητα, λοιπόν της δημιουργίας Εμπορικού Συλλόγου Σάμης είναι προφανής , αφού μέσω αυτού μπορούμε να διεκδικήσουμε και να πιέσουμε για λύση σε ζητήματα που αφορούν όχι μόνο τον επιχειρηματία αλλά και το μέσο πολίτη.
Θεωρούμε ότι ήρθε η ώρα , σ΄ αυτήν την περιοχή που μένουμε και εργαζόμαστε , να κάνουμε επιτέλους ένα βήμα προς τα μπρος και να αντικρύσουμε ενωμένοι το μέλλον και τις όποιες δυσκολίες του.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΙΣ : 13/12/2015 ΚΑΙ ΩΡΑ:18,00
ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΑΜΗΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις