Με τις καλύτερες εντυπώσεις φεύγει από το Νοσοκομείο ο Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος

Ένας από τους καλύτερους διοικητές που πέρασαν από το Νοσοκομείο της Κεφαλονιάς μας αποχαιρετά καθώς ο Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος έδωσε πραγματικά μεγάλο αγώνα ώστε το νοσοκομείο μας να λειτουργεί ικανοποιητικά και κατά το δυνατόν αποτελεσματικά σε μία περίοδο όπου η κρατική χρηματοδότηση συρρικνωνόταν διαρκώς.

Για άλλη μία φορά όμως στην Ελλάδα η αξιοκρατία υποχώρησε αφού με τις γνωστές μεθοδεύσεις η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ “αποκεφάλισε”, όλους όσους Διοικητές Νοσοκομείων δεν ήταν πολιτικά αρεστοί στην ίδια, ανεξάρτητα από τις ικανότητές τους και ανεξάρτητα από το εάν είχαν επιδείξει σημαντικό έργο. Εν πάση περιπτώσει “αυτή είναι η Ελλάδα” όπως είχε πει κάποτε ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης και ας ελπίσουμε τουλάχιστον ο νέος Διοικητής να έχει και το πάθος για δουλειά και τις ικανότητες του Ζαφειρόπουλου, αφού αυτό που μας ενδιαφέρει σαν Κεφαλονίτες είναι το Νοσοκομείο μας να είναι λειτουργικό και χρήσιμο.
Στον Παναγιώτη Ζαφειρόπουλο ευχόμαστε καλή συνέχεια τόσο στην πολιτική όσο και στην επαγγελματική του καριέρα και να είναι σίγουρος ότι στην Κεφαλονιά θα έχει πάντα καλούς φίλους. (Εξαιρούνται κάποιοι συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ αλλά αυτό ούτως ή άλλως λίγη σημασία έχει).

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις