Καμία απάντηση για τις απολύσεις στο “Ionian Star” παρά το “κράξιμο”…

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Γκισγκίνης-Κουρούκλης εξακολουθούν να “κάνουν τις πάπιες” για το μείζων θέμα των απολύσεων στο πλοίο που εκτελεί το δρομολόγιο Σάμη-Πάτρα.
Και ναι μεν το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς και Ιθάκης μετά το θόρυβο που έχει ξεσπάσει αποφάσισε να κάνει έστω και αργά την παρέμβασή του πλην όμως στο Δημοτικό Συμβούλιο Κεφαλονιάς οι Γκισγκίνης και Κουρούκλης αδιαφορούν επιδεικτικά για τις απολύσεις των εργαζομένων στο “Ionian Star”.
Για φανταστείτε όμως να είχε κάνει απολύσεις η “Kefalonian Lines”… Ο Γκισγκίνης θα ζητούσε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, ο Κουρούκλης θα πάθaine κάτι μεταξύ “υστερικού σοκ” και “παραληρήματος”, ενώ είναι σίγουρο ότι το ΠΑΜΕ θα “κατασκήνωνε” με τις σημαίες του στην μπουκαπόρτα του πλοίου και δεν θα περιοριζόταν σε μία απλή ανακοίνωση. Δύο μέτρα και δύο σταθμά τελικά σύντροφοι; Και μετά απορούν γιατί το ποσοστό τους πέφτει διαρκώς.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις