…”Δεν ήξερε τίποτα για την μαύρη τρύπα της Λειβαθούς” δήλωσε ο Θεόφιλος

Τελικά ο Θεόφιλος Μιχαλάτος ήταν μάλλον περαστικός από το Δήμο Λειβαθούς αφού σύμφωνα με την ανακοίνωσή του δεν ήξερε τίποτα για την περίφημη “μαύρη τρύπα” των 3 εκατομμυρίων ευρώ του πρώην Δήμου Λειβαθούς. Για όλα φταίνε κάποιοι άλλοι τους οποίους δεν ονοματίζει στη σημερινή ανακοίνωσή του…
Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι δεν είναι μόνο ο πρώην Δήμος Λειβαθούς που είχε “μπει μέσα για τα καλά” αφού ως γνωστόν όλοι οι πρώην Δήμοι της Κεφαλονιάς κληροδότησαν εκατομμύρια ευρώ χρέη στον νέο μεγάλο Δήμο και όλοι ήταν καταχρεωμένοι.
Αυτό όμως που είναι απορίας άξιον είναι που βρίσκουν όλοι αυτοί οι πρώην Δήμαρχοι το πολιτικό “θράσος” να εγκαλούν την παρούσα Δημοτική Αρχή η οποία όχι μόνο τρέχει και δεν φτάνει για να καλύψει τα χρέη που της άφησαν αλλά επιπλέον μπορεί με υπερηφάνεια να ισχυρίζεται ότι αυτή δεν έχει πάρει ΔΑΝΕΙΟ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ.
Ε, αυτή ακριβώς η σύγκριση είναι που πονάει τους πρώην Δημάρχους και αυτός είναι ο λόγος που προσπαθούν να “θολώσουν τα νερά” κατηγορώντας την παρούσα Δημοτική Αρχή.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις