Μπράβο: Ούτε ένα ευρώ δεν έχει δανειστεί η σημερινή Δημοτική Αρχή

Σε μία σημαντική ανακοίνωση προχώρησε σήμερα ο Αναπληρωτής Δημάρχου Διονύσης Λυκούδης σε συζήτηση που έγινε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής για τις ρυθμίσεις των περίφημων χρεών των 15 εκατομμυρίων ευρώ που άφησαν οι πρώην Δήμαρχοι σαν “ρεγάλο” στον μεγάλο Δήμο Κεφαλονιάς.

Ο Διονύσης Λυκούδης δήλωσε περήφανος για το γεγονός ότι η τωρινή Δημοτική Αρχή δεν έχει δανειστεί ούτε ένα ευρώ από Τράπεζες και το Ταμείο Παρακαταθών και Δανείων μολονότι τα χρόνια της θητείας της είναι από τα πλέον δύσκολα από δημοσιονομικής απόψεως.

Πράγματι η σύγκριση που γίνεται μεταξύ της διαχείρισης της παρούσας Δημοτικής Αρχής και με αυτή που γινόταν στους πρώην Δήμους δημιουργεί συντριπτική εντύπωση υπέρ της παράταξης του Αλέξανδρου Παρίση, ενώ αφήνει “έκθετους πολιτικά” τους προηγούμενους Δήμους.

Υ.Σ.: Σημειώνουμε ότι το μόνο δανεισμό στον οποίο προχώρησε η παρούσα Δημοτική Αρχή αφορούσε την περίφημη “μαύρη τρύπα” του πρώην Δήμου Λειβαθούς, αλλά ως γνωστόν αυτό το δάνειο το επέβαλε η ίδια η Πολιτεία προκειμένου να ρυθμιστεί το δημοσιονομικό κενό που είχε παρουσιαστεί στη διαχείριση του πρώην Δήμου Λειβαθούς, οπότε και δεν σχετίζεται σε καμία περίπτωση με την διαχείριση της παρούσας Δημοτικής Αρχής.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις