Μια αναπάντεχη έκπληξη για τον Αντιδήμαρχο Έργων Δ. Λυκούδη στο Ληξούρι

Μια αναπάντεχη έκπληξη περίμενε τον Αντιδήμαρχο Έργων Δ. Λυκούδη κατά την επίσκεψη του στο Ληξούρι προκειμένου να δει την εξέλιξη των έργων που εκτελούνται.

Κατά την επίσκεψη στο έργο αποκατάστασης του παλαιού δημοτικού σχολίου και συγκεκριμένα στο χώρο της ταράτσας βρίσκονταν εντελώς τυχαία η κόρη του μεγάλου αρχιτέκτονα Θουκυδίδη Βαλεντή, του Κεφαλονίτη μηχανικού που σχεδίασε το σχολείο. Ο Αντιδήμαρχος είχε την ευκαιρία να γνωριστεί και να μιλήσει με την Μαρία Βαλεντή σε μία ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή

Για πολλούς μπορεί να μην είναι γνωστό αλλά ο Δ. Λυκούδης με τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση με προσωπικές τους παρέμβασεις στον τότε Υπουργό Θάνο Μωραίτη κατάφεραν να εντάξουν ένα μεγάλο μέρος του έργου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Θεωρώ λοιπόν ότι η ψυχή αυτού του μεγάλου αρχιτέκτονα μέσω της σημαδιακής αυτής σύμπτωσης δήλωσε την παρουσία του στην προσπάθεια του Δήμου να διατηρήσει ζωντανό το έργο αυτό.

Βέβαια και οι δύο τους (Λυκούδης και Παρίσης) εκπροσωπούν όλους όσοι, αιρετούς και μη, συντέλεσαν στην υλοποίηση αυτού του έργου.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις