“Αυτοψία” στα έργα του Ληξουρίου-Παραλιακός δρόμος, Ενυδρείο, Δημ. Σχολείο, Λιμάνι

Στο Ληξούρι βρέθηκε σήμερα ο Αναπληρωτής Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Διονύσης Λυκούδης προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των εκτελούμενων έργων του Δήμου στην περιοχή.
Σε ότι αφορά στον παραλιακό δρόμο Ληξουρίου, το έργο έχει ολοκληρωθεί κατά το 99% και μένει η οριστική παραλαβή του.
Σε ότι αφορά στο Ενυδρείο το έργο έχει ολοκληρωθεί. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που θα συντελέσει στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής ως πόλος έλξης για επισκέπτες και ντόπιους
Σε ότι αφορά το έργο του Δημοτικού Σχολείου «Θουκυδίδης Βαλεντής» αυτό βαδίζει προς την ολοκλήρωσή του. Απομένουν οι περιβάλλοντες χώροι, τα κουφώματα και οι ελαιοχρωματισμοί.
Τώρα, σε ότι αφορά στο λιμάνι Ληξουρίου, έργο του ΥΠΟΜΕΔΙ, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος διαπίστωσε ότι οι εργασίες προχωρούν ικανοποιητικά.
Τον Αναπληρωτή Δήμαρχο συνόδευαν ο Αντιδήμαρχος Παλικής Αλέξης Μοσχονάς και ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου, μηχανικός Δημήτρης Μεσσάρης.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

an7

an6

an5

an4

an3

an2

an

an1

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις