ΟΚΑΠ: Εθνικό Πρόγραμμα Δωρεάν διανομής ρυζιού

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Παιδείας «Ο.Κ.Α.Π» του Δήμου Κεφαλλονιάς σε συνεργασία με τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας, στο πλαίσιο του « Εθνικού Προγράμματος Δωρεάν Διανομής ρυζιού Parboiled σε απόρους της χώρας έτους 2015»,θα διανέμει στους δικαιούχους, συμπολίτες μας, 1.799 κιλά ρύζι.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, που είναι συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ενωση και την Ελλάδα και έχει δύο ( 2) στόχους:
– Αγοράς –σταθεροποίηση των αγορών και διασφάλιση λογικών τιμών για τα αγαθά, που προσφέρονται στους καταναλωτές.
– Κοινωνικό αφού συμβάλλει στην κάλυψη βασικών αναγκών διατροφής των κοινωνικά ευπαθών ομάδων μέσω διάθεσης σε αυτές τροφίμων που, προέρχονται από τα αποθέματα παρέμβασης της Ε.Ε. ή συμπληρωματικά από την αγορά.
Η παράδοση του ρυζιού στους δικαιούχους θα πραγματοποιηθεί με την συνδρομή των Μονάδων «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Κεφαλλονιάς.

Ο Πρόεδρος

Μιχαήλ Γάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις