“Μούγκα” για τις απολύσεις στο “Ionian Star” από Γκισγκίνη-Κουρούκλη

Πραγματικά πολύ περίεργη η στάση των Δημοτικών Συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης Γκισγκίνη-Κουρούκλη καθώς μέχρι σήμερα εξακολουθούν να τηρούν απόλυτη σιγή για τις απολύσεις εργαζομένων στο Ionian Star δηλαδή στο καράβι που εκτελεί το δρομολόγιο Σάμη-Πάτρα.

Έχει προκαλέσει μεγάλη εντύπωση η στάση των Γκισγκίνη-Κουρούκλη που ενώ σε άλλες περιπτώσεις απολύσεων κάνουν τους “τρελούς” και “ξυρίζουν τη μαϊμού” όσον αφορά τις απολύσεις της συγκεκριμένης εφοπλιστικής εταιρείας δεν έχουν εκδώσει ούτε μία ανακοίνωση έστω για τα “μάτια του κόσμου” μολονότι μάλιστα η ιστοσελίδα μας ανέδειξε την περίεργη σιωπή τους και ενώ σε άλλες περιπτώσεις οι Νίκος Γκισγκίνης και Γιάννης Κουρούκλης δεν “σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους” και απαντούν αμέσως, όσον αφορά τα συγκεκριμένα σχόλια δεν έχει υπάρξει μέχρι σήμερα καμία αντίδραση. Υπάρχει κάποιος λόγος που οι Γκισγκίνης και Κουρούκλης σιωπούν; Κάθε απάντηση δεχτή εκτός αν μας πουν ότι αυτοί οι εργαζόμενοι για κάποιο λόγο δεν δικαιούνται την προσοχή τους.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις