Γενική Συνέλευση -Εκλογή νέου Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Φάρσων “Ο Φάρος”

ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΦΑΡΣΑ 07/12/2015

Καλούνται τα μέλη του Πολ Συλλόγου Δημοτών Φαρσών ‘’ο Φάρος’’ την ΚΥΡΙΑΚΗ 13/12/2015 & ΩΡΑ 07.00ΜΜ , στο κτίριο στέγασης Πολ Κέντρου Φάρσων (πρώην Δημ Σχολείο ), για την διενέργεια Γενικής Συνέλευσης ,με μοναδικό θέμα συζήτησης:

EKΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

Δικαίωμα εκλογής στο ΔΣ έχει κάθε Τακτικό μέλος του Συλλόγου , το οποίο είναι μόνιμος κάτοικος Τοπικού Διαμερίσματος Φαρσών ή και διαμένει μόνιμα στα Όρια του Δήμου Κεφαλλονιάς και παράλληλα ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα στα Φάρσα και σε κάθε περίπτωση είναι ταμειακά ενήμερος προς τον Σύλλογο έστω και κατά την ημέρα των εκλογών.
Κατάλογος υποψηφίων Μελών για την εκλογή νέου Δ. Σ. και Εξ. Επ., είναι  ανοιχτός – με ευθύνη του απερχόμενου Δ.Σ.-έως και την ημέρα των εκλογών.
Η Γ.Σ. έχει απαρτία όταν είναι παρόντα περισσότερα από τα μισά συν ένα ταμειακά τακτοποιημένα Μέλη.

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η συνεδρίαση της Γ.Σ. ματαιώνεται και νέα συνεδρίαση συγκαλείται την ΚΥΡΙΑΚΗ 20/12/2015, χωρίς νέα πρόσκληση, στον ίδιο τόπο και χρόνο με το ίδιο θέμα, οπότε θεωρείται ότι υπάρχει απαρτία, εφόσον παρίστανται τουλάχιστον 20 τακτικά και ταμειακά τακτοποιημένα μέλη. Σε περίπτωση που είναι παρόντα λιγότερα από 20 μέλη, η Γ.Σ. επαναλαμβάνεται.

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις