Ενημέρωση για τους ιδιοκτήτες ταξί στην ΕΡΙΣΟ!!!

Ύστερα από τους ισχυρισμούς από κάποιους ιδιοκτήτες ταξί στην Έρισο ότι δεν αναλαμβάνουν τα φετινά μαθητικά δρομολόγια λόγω χρεών προηγούμενων ετών, θα ήθελα να τους ενημερώσω ότι ύστερα από δική μου διερεύνηση, τα χρήματα τους βρίσκονται διαθέσιμα για εκταμίευση, το μόνο που χρειάζεται είναι να προσκομίσουν τα απαρατήρητα δικαιολογητικά και να εισπράξουν τα χρήματα τους, μάλιστα ο κ. Αντιπεριφερειάρχης είχε φροντίσει για την εξόφληση τους πριν την δική μου ανάρτηση (θα ήταν άδικο να μην ζητήσω συγνώμη μια και όλα δείχνουν ότι η περιφέρεια προσπαθεί και κάνει θαύματα με τα λιγοστά κονδύλια που έχει διαθέσιμα).

Ελπίζω στην γρήγορη διευθέτηση των πληρωμών τους ώστε να επιστρέψουν στα δρομολόγια και να τελειώσει ο Γολγοθάς των γονέων με τις αυτομεταφορές! Καθώς ελπίζω και στην προσοχή της κα Βουλευτή να δώσει λύση στο πρόβλημα με δρόμο του χάρακα που έχει πραγματικά βγάλει εκτός προυπολογισμού μια περιοχή όπου ζουν άνθρωποι (αν και σύντομα το βλέπω να κατοικείτε από κατσίκες μόνο, και με τις ευλογίες της ικανότατης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ)!!!!!!! Ευχαριστώ.

Παναγής Κοκκόλης

Δημ. σύμβουλος

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις