Αντιπολίτευση Δήμου Κεφαλονιάς: “Βοήθεια μας κοροϊδεύουν”…

Σε απόλυτη απελπισία αλλά και διάλυση βρίσκεται η αντιπολίτευση στο Δήμο Κεφαλονιάς καθώς δεν φτάνει που η τοπική κοινωνία τους “έχει γυρίσει την πλάτη”, έχει και τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας να κάνουν πλάκα και να γελάνε με το γεγονός ότι πλέον έχουν μείνει “ο Αραβαντινός και ο κούκος”.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου από την πλευρά των παρατάξεων της αντιπολίτευσης παραβρέθηκαν μόλις έξι άτομα κάτι που για άλλη μία φορά σκόρπισε το γέλιο στα έδρανα της δημοτικής αρχής.

Για αυτό το λόγο ακριβώς η αντιπολίτευση αντιδρά με ανακοινώσεις του τύπου “Βοήθεια μας κοροϊδεύουν”, ενώ απαντά με φαιδρά προσχήματα στο μείζων θέμα ότι “μποϋκοτάρουν” τα έργα στο Δήμο μας μιας και κανείς λογικός άνθρωπος δεν μπορεί να δικαιολογήσει με κανένα επιχείρημα το ότι οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης ψήφισαν αρνητικά για έργα του Δημοτικού Γηροκομείου και του Κολυμβητηρίου Αργοστολίου.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις