Έντονη αντίδραση Κοκκόλη στην ανακοίνωση Μιχαλάτου

Την έντονη δυσφορία του για την ανακοίνωση του Θεόφιλου Μιχαλάτου υπό τον τίτλο “Χασαποταβέρνα ο Νικόλας” εξέφρασε ο Δημοτικός Σύμβουλος της Ισχυρής Κεφαλονιάς, Παναγής Κοκκόλης.

Ειδικότερα ο Ρυσσιάνος Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης της Ισχυρής Κεφαλονιάς μας δήλωσε τα εξής: “Μα είναι δυνατόν να είμαι τριάντα χρόνια ταβερνιάρης και ο Μιχαλάτος να αποδίδει αλλού τον τίτλο μου; Διαμαρτύρομαι έντονα για αυτό του το ατόπημα. Φαίνεται ότι ο κ. Μιχαλάτος έχει συνηθίσει από τα προκάτ γεύματα των σούπερ μάρκετ και τα ετοιματζίδικα των πολυκαταστημάτων και δεν μπορεί να εκτιμήσει το παραδοσιακό ελληνικό τρόπο ζωής”.

Η αλήθεια είναι ότι ο Παναγής Κοκκόλης δικαίως έχει εξοργιστεί καθώς με τα σχόλια του ο κ. Μιχαλάτος “ποινικοποίησε” ανθρώπινες και φυσιολογικές συμπεριφορές αφού από ότι φαίνεται τον ενοχλεί η αίσθηση της παρέας που έχουν τα μέλη της Ισχυρής Κεφαλονιάς μεταξύ τους, την ίδια ώρα που η δική του παράταξη είναι υπό διάλυση αφού σε αυτήν έχουν μείνει ουσιαστικά μόνο ο ίδιος και ο Αραβαντινός.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις