Η Κεφαλονιά στη 2η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού

Μεγάλη επισκεψιμότητα παρουσιάζει το Περίπτερο του Δήμου Κεφαλονιάς στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στις εγκαταστάσεις της Metropolitan Expo στην Αθήνα.
Με την συμμετοχή της Ένωσης Ξενοδόχων του Νησιού , της Ένωσης Καταλυμάτων , της Ένωσης Εστίασης και πλήθος Επιχειρηματιών της Κεφαλονιάς, που δραστηριοποιούνται στον Τουρισμό γίνεται μια εξαιρετικά σοβαρή παρουσίαση όλων των μορφών εναλλακτικού Τουρισμού, που μπορούν να αναπτυχθούν.
Την οργανωτική φροντίδα του Περιπτέρου έχει ο Προϊστάμενός της Υπηρεσίας Τουρισμού του Δήμου κ. Σταυρός Κουρής Κορκός ενώ την επιμέλεια Τουριστικής προβολής έχει ο Α/Δήμαρχος κ. Ευάγγελος Κεκάτος.
Οι εργασίες της Έκθεσης συνεχίζονται και σήμερα ενώ με την ολοκλήρωση της, θα βγει αναλυτικό Δελτίο Τύπου με όλες τις λεπτομέρειες της παρουσίασης, που ενισχύει σημαντικά την Τουριστική προβολή της Κεφαλονιάς.

kek2

kek1

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις