Χριστουγεννιάτικη Συνεστίαση και Ημερολόγιο 2016 από την Χορωδία & Μαντολινάτα Αργοστολίου

Τις γιορτινές μέρες που έρχονται , έχουμε περισσότερο ανάγκη από ειλικρινή αγάπη , αλληλεγγύη και συναδέλφωση. Έχουμε ανάγκη να είμαστε με τους δικούς μας ανθρώπους και να νοιώθουμε την ομάδα και την κοινότητα δεμένη και δυνατή, στις δυσκολίες της εποχής, με το μυαλό μας στους συνανθρώπους μας που υποφέρουν.

Διοργανώνουμε λοιπόν ένα Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015, στις 8:15, στον Πολυχώρο ΚΑΠΙΤΟΛ, στο Φανάρι στο Αργοστόλι.
Θα παρουσιαστούν το ιστορικό από το ταξίδι μας – αποστολή στην Ιταλία, τον Οκτώβριο , καθώς και αποσπάσματα από Χριστουγεννιάτικες συναυλίες. Θα ακολουθήσει δείπνο, με πολύ τραγούδι από τους χορωδούς και τους μουσικούς μας .
Την ίδια βραδιά θα γίνει η παρουσίαση του “Ημερολόγιου 2016”, που φτιάξαμε, με εικόνες από τις συναυλίες του 2015, και έχει σκοπό , εκτός από το αναμνηστικό μέρος και τις ειλικρινείς ευχές που το συνοδεύουν, την ενίσχυση του ταμείου του συλλόγου .
Μαζί λοιπόν με τις Καλύτερες ευχές μας για ένα ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΌ 2016, σας περιμένουμε την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου στο ΚΑΠΙΤΟΛ, στις 8:15 μμ.

Το Δ.Σ.

louzis

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις