Συνάντηση με τον υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης είχε η Βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου

Ευρεία σύσκεψη με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Νίκο Στουπή, υπηρεσιακά στελέχη, εκπρόσωπους αλιέων απ’ όλη την Ελλάδα, στην οποία συμμετείχαν η Βουλευτής Κεφαλληνίας & Ιθάκης Αφροδίτη Θεοπεφτάτου και ο Βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Μανιός πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 3/12/2015, με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων της παράκτιας αλιείας σύμφωνα με το θεσμικό και νομοθετικό πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με προτεραιότητα στην ευρωστία των αποθεμάτων και τη μακροχρόνια σταθερότητα της αλιευτικής παραγωγής.
Στη σύσκεψη αναδείχτηκε η άμεση ανάγκη για την ολοκλήρωση της επιστημονικής μελέτης που αφορά την χαρτογράφηση της ποσειδωνίας από το Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών και το Ινστιτούτο Αλιευτικής Έρευνας λόγω της μεγάλης περιβαλλοντικής αλλά και αλιευτικής σημασίας της.

Αφροδίτη Θεοπεφτάτου
Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις