Αν. Υπουργός Παιδείας: «ΔΕΝ θα γίνουν αλλαγές στις Πανελλαδικές του 2016»

Δεν θα υπάρξουν αλλαγές στο εξεταστικό σύστημα εισαγωγής στα Α.Ε.Ι. και τα Τ.Ε.Ι., κατά τις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2016, όπως διαβεβαιώνει η αν. Υπουργός Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου.

Ωστόσο, η αν. Υπουργός «άφησε ανοιχτό» το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2017, κάνοντας λόγο για «ελαφρύτερο» εξεταστικό σύστημα, «που δεν θα γίνει ξαφνικά και θα προκύψει μέσα από ευρύ διάλογο», όπως χαρακτηριστικά τόνισε, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στο “mega ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ”.

Με τον τρόπο αυτό «μπαίνει τέλος» στην αγωνία εκατοντάδων χιλιάδων υποψηφίων, οι οποίοι ζούσαν με την αγωνία της αιφνίδιας αλλαγής στο εξεταστικό σύστημα, από φέτος, σύμφωνα με τις σχετικές φήμες, του τελευταίου χρονικού διαστήματος, μετά τη δήλωση του προέδρου της Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου για την Παιδεία, Αντώνη Λιάκου, για «ελεύθερη εισαγωγή στα “αζήτητα” Τμήματα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι.».

epoli.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις