Ο ΝΟΑ εύχεται καλή επιτυχία στον αθλητή Γεράσιμο Λιγνό

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου, οι αθλητές και οι προπονητές εύχονται στον ΛΙΓΝΟ ΓΕΡΑΣΙΜΟ του ΣΠΥΡΙΔΩΝ ο οποίος υπήρξε καταξιωμένος αθλητής του Ομίλου μας, κατά το παρελθόν με συμμετοχές και πολύ καλές επιδόσεις σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κολύμβησης, αλλά και σε διασυλλογικούς αγώνες καθώς και στη μητέρα του κα Μωραϊτου Αλεξία που είναι η προπονήτριά του αλλά και προπονήτρια κολύμβησης του Ομίλου μας «ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ» στους αγώνες Κολύμβησης με την επωνυμία WINTER OPEN POLISH CHAMPIONSHIPS IN SWIMMING FOR ATHLETES WITH DISABILITIES οι οποίοι πραγματοποιούνται στο κολυμβητήριο FLOATING ARENA στην πόλη SZCECIN της Πολωνίας , 4-6/12/2015.
Συμμετέχουν 40 συνολικά χώρες με 163 αθλητές και αποτελούν όρια χρόνου πρόκρισης για τους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες και Παρολυμπιακούς Αγώνες Κολύμβησης στο Ρίο.

Μάκη, είμαστε υπερήφανοι για τη συμμετοχή σου εφόσον στον Όμιλο μας έκανες τα πρώτα σου βήματα στο άθλημα αλλά και μεγάλωσες μέσα στην οικογένεια ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ως αθλητής και είμαστε βέβαιοι ότι θα επιστρέψεις στο νησί μας μαζί με τη μητέρα σου νικητές!

Ο Μάκης συμμετέχει στα παρακάτω αγωνίσματα:

4/12/2015 100μ, πρόσθιο και 50μ. πεταλούδα
5/12/2015 100μ. πεταλούδα
6/12/2015 200μ. μικτή ατομική.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΚΗ!!!!

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις