Ξεσπά «πόλεμος» ΠΝΟ – Δρίτσα για τις απολύσεις στο «IONIAN STAR»

Ρεπορτάζ // Παναγής Φωκάς

“Άνοιξε την «Κερκόπορτα» των απολύσεων ο κ. Δρίτσας”, επισημαίνει σε ανακοίνωση της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ναυτικών (ΠΝΟ) σε έκτακτο δελτίο τύπου που εξέδωσε για τις απολύσεις (πρώτο το e-kefalonia.net είχε κάνει λόγο για απολύσεις – εξπρές) του Ionian Star της εταιρίας Ionian Group στη γραμμή Πάτρα – Σάμη – Ιθάκη.
Στο δελτίο τύπου η ΠΝΟ επισημαίνει τους κινδύνους που εγκυμονεί η μείωση κατά 25% του προσωπικού αλλά και την ασφάλεια των ταξιδιών. Η ΠΝΟ κάνει λόγο ότι το παράδειγμα της εταιρίας θα το ακολουθήσουν και άλλες ναυτιλιακές εταιρίες στη χώρα μας, μετά από απαίτηση της Τρόικα, με απρόβλεπτες συνέπειες για την ανεργία στο ναυτιλιακό κλάδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας αναφέρει τα εξής:

pno pno2

αναδημοσίευση από το e-kefalonia.net

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις