Συνάντηση του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων με τον Αναλυτή Αγοράς της Ισπανικής Πρεσβείας

Τον Αναλυτή Αγοράς του Οικονομικού και Εμπορικού Γραφείου, της Ισπανικής Πρεσβείας στην Αθήνα. κ. Xavier Fraiz Arca υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Τουριστικής Προβολής κ. Σπύρος Γαλιατσάτος.

Συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας τουριστικού, εμπορικού και οικονομικού ενδιαφέροντος, μεταξύ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και της Ισπανίας και ιδιαιτέρως της νησιωτικής περιφέρειας των Βαλεαρίδων Νήσων.
Στο πλαίσιο αυτής της ενέργειας, θα γίνουν συναντήσεις παραγόντων από τις δύο πλευρές, με συμμετοχή εκπροσώπων του τουριστικού χώρου, των αεροπορικών εταιρειών, κλπ. με σκοπό την ανταλλαγή εμπειριών και καλών πρακτικών, που εφαρμόζονται και από τις δύο πλευρές.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις