Την τρίτη θέση κατέκτησε αθλητής του ΝΟΑ στους Διασυλλογικούς της Χαλκίδας

Το τμήμα κανόε – καγιάκ του Ομίλου μας συμμετείχε στους Διασυλλογικούς Αγώνες Καγιάκ ΣΠΡΙΝΤ που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Χαλκίδα στις 28-29/11/2015 στη Χαλκίδα.
Η αποστολή μας αποτελείτο από τρείς αθλητές συνοδευόμενη από τον προπονητή του τμήματος κ. Ντβούλιατ Σεργκέι.
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με ιδανικές καιρικές συνθήκες και με μεγάλη συμμετοχή σωματείων όπου ξεπέρασε τους εκατό αθλητές – τριες.

Οι αθλητές μας κατέλαβαν τις παρακάτω θέσεις:

Ντβούλιατ Βλάντικ 3η θέση στο αγώνισμα Κ1-200μ. Παίδων στους 14 αθλητές.

Τσίπης Χουλιάν 6η θέση στο αγώνισμα Κ2 – 200μ. Παίδων με τον
Ντίνι Φράνκο «»»»»»»»»» στους 13 αθλητές.

Συγχαίρουμε τους αθλητές μας για την προσπάθειά τους , τους γονείς τους για την συμπαράσταση και βοήθεια προς τον Όμιλό μας και τον προπονητή του τμήματος κ. Ντβούλιατ Σεργκέι , για την σωστή εκγύμναση και προπόνηση των παιδιών και ευχαριστούμε και την Ομοσπονδία για την εξυπηρέτηση και βοήθεια που μας προσέφερε στον Όμιλό μας.

Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις