Στους νοικοκυρεμένους Δήμους που κλείνουν προϋπολογισμό ο Δήμος Κεφαλονιάς

Ενώ σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της ΚΕΔΕ πάρα πολλοί Δήμοι στην Ελλάδα αδυνατούν να ισοσκελίσουν τον προϋπολογισμό τους και έχουν τεράστιο πρόβλημα στο να εισέλθουν στο νέο οικονομικό έτος αντίθετα ο Δήμος Κεφαλονιάς δεν έχει παρουσιάσει κανένα τέτοιο πρόβλημα παρότι μάλιστα ήταν από τους Δήμους που κληρονόμησαν από τα πιο πολλά χρέη από τους πρώην Δήμους.

Πρόκειται αναμφίβολα για μία μεγάλη επιτυχία της Δημοτικής Αρχής καθώς όλοι θυμούνται ότι όταν ανέλαβε τα ηνία του ενιαίου Δήμου Κεφαλονιάς τα οικονομικά βρισκόταν στο “κόκκινο” λόγω των τεράστιων χρεών που είχαν αφήσει οι πρώην Δήμοι.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις