Ε.Α.Σ. : Εν αναμονή των προσωρινών Δικαιωμάτων ντόπιων Αγροτών

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι, εν αναμονή της ανάρτησης των προσωρινών Δικαιωμάτων Αγροτικών Ενισχύσεων από τον Οργανισμό Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, το εξειδικευμένο προσωπικό του Τμήματος Επιδοτήσεων του Κέντρου Εξυπηρέτησης Αγροτών του Ε.Α.Σ. είναι έτοιμο να υποβοηθήσει την όλη διαδικασία, ώστε να γίνει η Ατομική Πράξη Προσδιορισμού των Προσωρινών Δικαιωμάτων Βασικής Ενίσχυσης (με βάση την οποία θα εκδοθεί και ο Τίτλος Προσωρινών Δικαιωμάτων για το 2015) κατανοητή απ’ τους ντόπιους παραγωγούς σε ολόκληρη την Περιφέρεια Κεφαλονιάς & Ιθάκης.
Υπενθυμίζεται ότι, ο αριθμός και η αξία των Δικαιωμάτων Βασικής Ενίσχυσης για τον δικαιούχο ντόπιο Ελαιοπαραγωγό, Αμπελουργό, Κηπευτικοπαραγωγό, Δενδροκαλλιεργητή, Κτηνοτρόφο και Ψαρά, που περιέχονται στον Τίτλο Προσωρινών Δικαιωμάτων, είναι αποτέλεσμα μηχανογραφικών-διασταυρωτικών ελέγχων, με βάση τα δεδομένα που είχε στη διάθεσή του το Υπουργείο ως τον Νοέμβριο 2015.
Για διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι Θιακο Κεφαλλονίτες παραγωγοί μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών που λειτουργεί καθημερινά στο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. στο Αργοστόλι.

Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις