Συνεχίζει τον αγώνα ο Δήμος για την διάσωση των φοινίκων

Την ώρα που οι περισσότεροι Δήμοι της Ελλάδας έχουν εγκαταλείψει τους φοίνικές τους στην μοίρα τους (όποιος επισκεφθεί κάποιο άλλο νησί θα το διαπιστώσει ιδοίς όμμασι καθώς σε άλλα νησιά βλέπει παντού ξεραμένους φοίνικες), αντιθέτως ο Δήμος Κεφαλονιάς δίνει μεγάλο αγώνα για να διασωθούν οι ιστορικοί φοίνικες του Αργοστολίου.

Έτσι και σήμερα ειδικό συνεργείο του Δήμου ράντιζε προκειμένου να αντιμετωπιστεί το περίφημο σκαθάρι των φοινίκων και να περιοριστεί η απώλεια και άλλων δέντρων. Είναι πραγματικά σημαντική η ευαισθησία που δείχνει ο Δήμος σε αυτό το ζήτημα και αντανακλά ακριβώς την μεγάλη ευαισθησία που έχουν όλοι οι Κεφαλονίτες, όχι μόνο σε σχέση με το περιβάλλον αλλά και σε ότι θεωρούν ότι έχει σχέση με την ιστορία αυτού του τόπου.

20151201_113514

20151201_113453

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις