Προσφορά της Οικογένειας του Γλύπτη Γεράσιμου Σκλάβου στο Δήμο Κεφαλονιάς

Σε προγραμματισμένη συνάντηση, το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρος Παρίσης υποδέχθηκε , με βαθιά τιμή, τον αδελφό του Αείμνηστου Κεφαλονίτη Γλύπτη Γεράσιμου Σκλάβου, κ.Παύλο Σκλάβο.

Σκοπός της επίσκεψης, στην οποία παρευρέθηκε και ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος, ήταν η ενδεχόμενη προσφορά της Οικογένειας Σκλάβου στο Δήμο Κεφαλονιάς ενός σημαντικού γλυπτού Έργου Τέχνης του διάσημου Καλλιτέχνη.
Ο κ.Παρίσης ευχαρίστησε για την ευγενική πρόθεση της προσφοράς ενός Έργου στη γενέτειρα του Γλύπτη και επεσήμανε ότι θα τοποθετηθεί σε κεντρικό σημείο του Αργοστολίου ,της πρωτεύουσας του Νησιού.
Εν συνεχεία ο κ.Σκλάβος συνοδευόμενος από τον κ.Κεκάτο επισκέφτηκε το χώρο Υποδοχής Κρουαζιεροπλοίων, στο ανοιχτό Αμφιθέατρο του οποίου θα μπορούσε κάλλιστα ,με την σύμφωνη γνώμη των εμπλεκομένων θεσμικών Φορέων, να τοποθετηθεί το Γλυπτό.

kek

kek2

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις