Παναγής Κοκκόλης: Κα Βουλευτή το νησί συνεχίζεται και πάνω από το Μύρτο

“Η μόνη αντιβίωση για την καταπολέμηση του κτήνους που περιέχουμε είναι η Παιδεία”, έγραψε ο Μάνος Χατζιδάκης πριν λίγα χρόνια! “πια παιδεία; “σίγουρα θα αναρωτιούνται αρκετά παιδιά στην Έρρυσο αφού έχουν ξεμείνει τα τελευταία χρόνια χωρίς μεταφορικό μέσο και η μεταφορά τους γίνετε αποκλειστικά απ τους γονείς τους και πολλοί από αυτούς αδυνατούν να ανταπεξέλθουν ακόμη και στα καύσιμα μια και και τους κοστίζει περί τα 300€ τον μήνα !

Οι απαντήσεις τις περιφέρειας ότι δεν παρουσιάζονται οι ιδιοκτήτες ταξί απ την Έρυσσο ,ξανά φάλτσες, αφού τους χρωστάνε χρήματα από τα προηγούμενα έτη! (Μόνο Στο χωριό μου του ταξιτζή χρωστάνε 18.000€ όπως ισχυρίζεται! Αυτά για το 1/3 των παιδιών, για το σύνολο όμως των παιδιών, ο κλειστός και ξεχασμένος δρόμος του χάρακα, μόνο σε φροντιστήρια κοστίζει σε κάθε οικογένεια αλλά 300-500€ καύσιμα επιπλέον (κάθε μήνα). Για κάποιο λόγο οι τελευταίες κυβερνήσεις έχουν παρεξηγήσει τον αρκετά μορφωμένο κάτοικο της βόρειας Κεφαλλονιάς ,και επειδή δεν αντιδρούμε σαν την αριστερά όταν ήταν αντιπολίτευση (είδαμε την Αθήνα να καίγεται για ψύλλου πήδημα ) μας έχετε πάρει για ηλίθιους!

Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι η κυβέρνηση επιβάλει την διακοπή της σχολικής κατάρτισης απ τα παιδιά μας , θα έπρεπε τουλάχιστον να ζητήσετε και μια συγνώμη κα βουλευτή (αν και προτιμούμε να μας βοηθήσετε και να βρείτε λύση) γιατί όταν είστε βουλευτής αριστερής κυβέρνησης και απορρίπτεται έτσι την Παιδεία τότε ο φασισμός που νομίζετε ότι πολεμάτε, σας έχει νικήσει! Σε περίπτωση που το διαβάσετε και θυμηθείτε να κοιτάξετε στο χάρτη το νησί σας, θα ανακαλύψετε ότι συνεχίζεται και πιο πάνω απ τον Μύρτο! Σας ευχαριστώ πολύ.

Παναγής Κοκκόλης Δημ. Σύμβουλος !

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις