Δωρεάν κατάρτιση για 200 νέους με πρόγραμμα της Nescafe (αιτήσεις)

Τον δεύτερο κύκλο του προγράμματος κατάρτισης και εξειδίκευσης με τίτλο «Μπορούμε ΕΔΩ» διεξάγει το διεθνές brand Nescafe, για 200 νέους πτυχιούχους ΑΕΙ, ΤΕΙ, μεταδευτεροβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο και να μην υπερβαίνουν το 35ο έτος ηλικίας, και να διαθέτουν εκπαιδευτικά προσόντα ανάλογα με τις απαιτήσεις της ειδικότητας και των μαθημάτων που θα παρακολουθήσουν.

Ας σημειωθεί ότι η επιλογή θα βασιστεί και σε κοινωνικά κριτήρια όπως η οικονομική κατάσταση (σ.σ.: προτεραιότητα θα δοθεί στους οικονομικά ασθενέστερους), αλλά η οικογενειακή κατάσταση, καθώς θα προηγηθούν άτομα από μονογονεϊκές οικογένειες, οικογένειες όπου κανένας γονέας δεν εργάζεται κ.λπ.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν έως και δύο ειδικότητες/μαθήματα με σειρά προτίμησης, όπου «1» σημαίνει πρώτη προτίμηση. Ωστόσο, οι επιλεχθέντες θα μπορούν να παρακολουθήσουν και να λάβουν μέρος στις εξετάσεις πιστοποίησης μόνο σε ένα μάθημα.

Γνωστικά αντικείμενα

Τα μαθήματα στα οποία θα ειδικευθούν οι επιτυχόντες θα πραγματοποιηθούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα θα διδαχθούν τα αντικείμενα: (α) Τουριστικά Επαγγέλματα: Το επάγγελμα του Ρεσεψιονίστ, (β) Σχεδίαση με χρήση AUTOCAD 2D, (γ) Γραμματεία Διοίκησης, (δ) Web Design, (ε) Χειρισμός Τροφίμων με Ασφάλεια, και (στ) Τεχνικός Υγιεινής και Ασφάλειας στον Χώρο Εργασίας.

Στη Θεσσαλονίκη θα διδαχθούν τα γνωστικά αντικείμενα: (α) Τεχνικά Προσόντα και Γνώσεις επιτυχημένου Πωλητή, και Συμβουλευτική Διαδικτυακού Εμπορίου (e-commerce).

Αιτήσεις υποβάλλονται έως και τις 18 Δεκεμβρίου, ενώ περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στην επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος, www.mporoumeedo.gr, για πληροφορίες.

aftodioikisi.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις