Τι νέο μας ετοιμάζει για τα φετινά Χριστούγεννα ο Κοσμάς Κρούσσος;

Μιλώντας χθες για εορταστικούς στολισμούς περιμένουμε εναγωνίως να δούμε τι ετοιμάζει για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά ο γνωστός και ταλαντούχος καλλιτέχνης, Κοσμάς Κρούσσος καθώς πληροφορίες μας λένε ότι έχει πολλές και αρκετά πρωτότυπες ιδέες για τους μικρούς μας φίλους.

Πέρυσι μας εντυπωσίασε με το υπέροχο πραγματικά έλκηθρο που δημιούργησε αλλά και τον γενικό στολισμό που επιμελήθηκε στον χώρο της κεντρικής πλατείας στα πλαίσια του Χριστουγεννιάτικου Χωριού, κάτι πρωτόγνωρο για τα τοπικά δρώμενα του τόπου μας και ιδιαίτερα της μικρής μας κοινωνίας, πάντα φυσικά σε συνεργασία με το Δήμο Κεφαλονιάς και τον Εμπορικό Σύλλογο Η Κράνη, βάζοντας για τα καλά μικρούς και μεγάλους στο πνεύμα των εορτών.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις