Μαθητές της Κεφαλλονιάς καταγγέλλουν ότι δεν τους δέχεται ο Φίλης σε προγραμματισμένη συνάντηση

Περισσότεροι από 100 μαθητές από την Κεφαλλονιά, πάνω από 10 διευθυντές σχολείων και μαζί τους η ΕΛΜΕ Κεφαλλονιάς βρίσκονται σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Παιδείας. Απαιτούν να πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη και προσυμφωνημένη συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας σχετικά με το οξύτατο πρόβλημα της αντισεισμικής θωράκισης των σχολείων.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί την επικαιρότητα και την οξύτητα του προβλήματος σε μια περιοχή που μετράει τις πληγές της από τους σεισμούς το τελευταίο διάστημα (σεισμοί Λευκάδας, Κεφαλλονιάς, Ζακύνθου). Ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης κοροϊδεύει τους συγκεντρωμένους έξω από το Υπουργείο Κεφαλλονίτες και δεν τους δέχεται προφασιζόμενος ότι έχει άλλες υποχρεώσεις.

Μαθητές, εκπαιδευτικοί, διευθυντές και φορείς της Κεφαλονιάς προχώρησαν αυτή τη στιγμή στον αποκλεισμό του Υπουργείου Παιδείας.

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καταγγέλλει τον Υπουργό Παιδείας για την απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντι στο λαό της Κεφαλλονιάς και τους αγώνες τους.
Απαιτεί να αποσυρθούν τώρα τα ΜΑΤ από το χώρο του Υπουργείου.

Πηγή:  http://www.iefimerida.gr/

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις