Η ΛΑΕ καταδικάζει απερίφραστα την κατάρριψη του μαχητικού αεροσκάφους της Ρωσικής Ομοσπονδίας

Η ΛΑΕ καταδικάζει απερίφραστα την κατάρριψη του μαχητικού αεροσκάφους της Ρωσικής Ομοσπονδίας από τις Τουρκικές ένοπλες δυνάμεις ως επιθετική ενέργεια που συνιστά μια πολύ σοβαρή κλιμάκωση της έντασης και περιπλέκει την εκρηκτική κατάσταση στη Συρία και στην περιοχή μας.
Η ελληνική κυβέρνηση αντί να σύρεται, ως δορυφόρος, πίσω από τις ιμπεριαλιστικές εμπρηστικές πολιτικές των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και του Ισραήλ, οφείλει να αποδοκιμάζει ευθέως και δημοσίως κάθε ενέργεια και δράση που κλιμακώνει την ένταση και να αναλαμβάνει θετικές φιλειρηνικές πρωτοβουλίες δημοκρατικής σταθεροποίησης των χωρών της περιοχής μας και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις