ΑΣΚ: Αποστολή στην Πάτρα για τους άνδρες – Πρεμιέρα στην β’ φάση για Παίδες και Εφήβους

Πλούσιο και αυτό το Σαββατοκύριακο σε αγωνιστικές δραστηριότητες για όλα τα τμήματα του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά.

Η ανδρική ομάδα με προπονητή τον Ανδρέα Κολυρόπουλο, θα αγωνιστεί την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στις 14.00 στο κλειστό της ΕΑΠ, κόντρα στον Προμηθέα, επιδιώκοντας ένα θετικό αποτέλεσμα στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Την ίδια μέρα (Κυριακή 29/11), οι παίδες με προπονητή τν Γιάννη Βουργίδη, θα κάνουν την πρεμιέρα τους στην β΄ φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η, κόντρα στην Αχαγιά αντιμετωπίζοντας στις 13.00 τα Αστέρια Αχαγιάς.

Το Σαββατο 28/11 οι Εφηβοι με προπονητή τον Μανώλη Δούλια, θα αντιμετωπίσουν στο κλειστό της Αλεξιώτισσας στις 14.30 τους Νέους Έσπερος ΑΟΠΑ, ενώ τα προμίνι του συλλόγους μας, θα αγωνιστούν το Σάββατο 28/11 στο Ληξούρι κόντρα στον ΝΕΟΛ.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις