Χαμός στα Ιόνια Νησιά-“Χωματερή” η Κέρκυρα, κινδυνεύει να μείνει χωρίς νερό η Ζάκυνθος

Τεράστια είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι των Ιονίων Νήσων και μάλιστα σε ορισμένα νησιά η κατάσταση έχει φτάσει σε οριακό σημείο αφού στη μεν Κέρκυρα το σύστημα καθαριότητας τείνει να καταρρεύσει με αποτέλεσμα τα σκουπίδια να έχουν γεμίσει δρόμους και πλατείες, στη δε Ζάκυνθο είναι γνωστό το πρόβλημα της Δημοτική Επιχείρησης Ύδρευσης όπου δεν πληρώνει τη ΔΕΗ με αποτέλεσμα η τελευταία να απειλεί πως θα κόψει το ρεύμα στα αντλιοστάσια και θα μείνει όλη η Ζάκυνθος χωρίς νερό.
Τελικά μπορεί στην Κεφαλονιά να γκρινιάζουμε διαρκώς αλλά όσο και να βρίζουν ορισμένοι ηττημένοι των τελευταίων Δημοτικών Εκλογών ο Δήμος μας παίζει γερή άμυνα σε μία περίοδο οικονομικής ύφεσης όπου άλλοι δήμοι της χώρας καταρρέουν.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις