Πήρε τη νίκη εύκολα η ΑΕΚ 4-1 τον Εθνικό Κεφαλονιάς

Η ομάδα της Α.Ε.Κ επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά τον τίτλο του φαβορί παίρνοντας σχετικά εύκολα την νίκη. Από την αρχή του αγώνα μπήκε δυνατά δείχνοντας ποιος είναι το αφεντικό με το πρώτο ημίχρονο να τελειώνει με σκορ με 0-3.

Στην επανάληψη η ομάδα του Εθνικού απαλλαγμένη πλέον από το άγχος, έπαιξε πιο ελεύθερα και στάθηκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο από ότι στο πρώτο ημίχρονο εξάλλου δεν είχε να χάσει τίποτα, οι παίχτες μπήκαν πιο δυναμικά και διεκδίκησαν φάσεις, με αποτέλεσμα να καταφέρουν να πετύχουν γκολ για την ομάδα τους.

Το τελικό σκορ έληξε  1-4 υπέρ της ΑΕΚ.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Εθνικός Κεφαλονιάς (Ν. Κουρούκλης): Σέσα, Βώρος Χ. (46’ Παπλάς), Βώρος Χ. (57’ Τσίγγανος), Αραβαντινός Ζαφ., Παρίσης, Γαλανός, Turamani, Αντωνάτος (46’ Αντωνέλος), Σιμωτάς, Αραβαντινός Α., Λαδάς Ι.

Α.Ε.Κ. (Γ. Τόγιας):  Σκαματζούρας, Στεφανάτος, Νεστερένκο, Παπαδημητρόπουλος (46’ Κίριο), Δρόσος (46’ Βουκελάτος), Φωκάς, Πολλάκης, Λυκούδης, Λογκόνης (70’ Παρασκευόπουλος), Ζαμπαύτης, Μήλας.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις