Συνάντηση του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων με το νέο Πρόεδρο του ΟΛΚΕ ΑΕ

Εθιμοτυπική συνάντηση είχε σήμερα το πρωί ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος, με το νέο Πρόεδρο και Δ/νοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας (ΟΛΚΕ Α.Ε.) Σπυρίδωνα Στεφανίδη, ε.α. υποναύαρχο Πολεμικού Ναυτικού, μηχανολόγο – ναυπηγό.

Ο κ. Στεφανίδης ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη ότι αύριο αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα ενώ εξήρε το πνεύμα συνεργασίας του προκατόχου του κ. Σπύρου Ανδριώτη. Σε αυτή την πρώτη συνάντηση των δύο πλευρών έγινε αναφορά στα έργα κοινού ενδιαφέροντος που εκτελούνται και συμφώνησαν να προγραμματιστεί νέα συνάντηση, όπου θα συζητηθούν επί της ουσίας λεπτομέρειες και διαδικαστικά ζητήματα των υπό εξέλιξη έργων, αφού πρώτα ενημερωθεί εκτενώς ο νέος Πρόεδρος.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις