Ήλθε η πρώτη δικαίωση του Δήμου Κεφαλονιάς απέναντι στο ΙΚΑ

Δυστυχώς για τα γνωστά παρα-site και τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης που κρύβονται από πίσω τους, ήλθε η πρώτη δικαίωση του Δήμου Κεφαλλονιάς απέναντι στην παράνομη και καταχρηστική τακτική του ΙΚΑ Κεφαλλονιάς.
Ειδικότερα η αρμόδια Τοπική Διοικητική Επιτροπή του ΙΚΑ, «άδειασε» κατά κυριολεξία την παράνομη τακτική του ΙΚΑ Κεφαλλονιάς και ακύρωσε τα αυθαίρετα πρόστιμα που είχαν επιβληθεί με προκλητικό σκεπτικό εις βάρος του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου.
Επομένως, όσοι πανηγύριζαν για τις πρωτοφανείς αποφάσεις του ΙΚΑ Κεφαλονιάς «έμειναν με την χαρά στο χέρι»…
Την ίδια τύχη αναμένεται να έχουν και τα υπόλοιπα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί από το ΙΚΑ Κεφαλονιάς εις βάρος του Δήμου μας τα οποία εκκρεμούν στην αρμόδια Επιτροπή καθώς οι αποφάσεις του ΙΚΑ Κεφαλονιάς αντιβαίνουν ευθέως πλήθος διατάξεων και νομολογίας.
Οι εποχές που όσοι είχαν «μία σφραγίδα στο χέρι τους» νόμιζαν ότι μπορούν να «τυλίγουν σε μία κόλλα χαρτί» όσους επιθυμούσαν, έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί, καθώς στην χώρα μας υπάρχουν κανόνες δικαίου και Δικαστήρια όπου προστατεύουν όσους ενεργούν πάντοτε με γνώμονα το νόμο.
Σύντομα λοιπόν οι κατήγοροί μας θα μετατραπούν σε υπόλογους καθώς ο Δήμος Κεφαλλονιάς γνωρίζει να αντιμετωπίζει τις όποιες παράνομες τακτικές εις βάρος του από όπου κι αν προέρχονται.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις