Έκθετο το ΙΚΑ Κεφαλονιάς μετά την ακύρωση του προστίμου εις βάρος του Γηροκομείου

Έκθετο είναι πλέον το ΙΚΑ Κεφαλονιάς μετά την ακύρωση από την ίδια την αρμόδια επιτροπή του, του προστίμου που είχε επιβληθεί εις βάρος του Δημοτικού Γηροκομείου.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Δήμος Κεφαλονιάς με ανακοίνωσή του “κράζει” άγρια το τοπικό ΙΚΑ και μιλάει ευθέως για παράνομες τακτικές και καταχρηστικές αποφάσεις. Το ερώτημα είναι αυτοί που υπογράφουν τα σχετικά πρόστιμα τα οποία ακυρώνονται από τις ίδιες τις επιτροπές του ΙΚΑ δεν πρέπει να έχουν καμία συνέπεια; Είναι δυνατόν ο κάθε υπάλληλος να ερμηνεύει το νόμο κατά το δοκούν χωρίς καμία επίπτωση; Πάντως από ότι μαθαίνουμε από το Δήμο Κεφαλονιάς δεν βιάζονται καθώς θεωρούν σίγουρη τη δικαίωσή τους απέναντι στις αποφάσεις του ΙΚΑ Κεφαλονιάς ενώ πηγές του Δημαρχείου επισημαίνουν με νόημα ότι “όλο το ζουμί” είναι η τελευταία φράση του Δήμου Κεφαλονιάς ότι “σύντομα οι κατήγοροι θα μετατραπούν σε υπόλογους”. Και ο νοών νοείτω.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις