Σπουδαίο και αθόρυβο έργο γίνεται στον ΟΚΑΠ

Ναι μεν η ΚΕΔΗΚΕ έχει συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας λόγω της μεγάλης δραστηριότητάς της ιδίως στον τομέα του Πολιτισμού πλην όμως υπάρχουν και άλλα νομικά πρόσωπα του Δήμου Κεφαλονιάς στα οποία γίνεται εξαιρετικά σημαντικό έργο με τρόπο αθόρυβο και διακριτικό.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του ΟΚΑΠ ο οποίος έχει αναλάβει την κοινωνική πολιτική του Δήμου Κεφαλονιάς και τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, όπου πραγματικά λειτουργεί ένας πρότυπος μηχανισμός ποικολλότροπης στήριξης για όσους έχουν οικονομική ανάγκη.
Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του ΟΚΑΠ και γνωστό γιατρό Μιχάλη Γάκη καθώς παράγει αξιοσημείωτο έργο χωρίς τυμπανοκρουσίες και “εφέ”.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις