Ευχαριστήρια επιστολή του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος από την πρώτη στιγμή των καταστροφικών σεισμών που έπληξαν τη Λευκάδα, την Ιθάκη και τη Βόρεια Κεφαλονιά εκδήλωσε το ενδιαφέρον του σε συνεχείς τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρο Γαλιατσάτο. 

Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων απέστειλε σήμερα την ακόλουθη ευχαριστήρια επιστολή:

ΠΡΟΣ: Εξοχότατο Πρόεδρο
Ελληνικής Δημοκρατίας
κ. Προκόπη Παυλόπουλο

Εξοχότατε κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας,
Θα ήθελα να σας εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου για την αμέριστη συμπαράσταση και το ειλικρινές ενδιαφέρον που δείξατε καθ’ όλη τη διάρκεια των σεισμών που έπληξαν τη Λευκάδα, την Ιθάκη και τη Βόρεια Κεφαλονιά.

Η συνεχής επικοινωνία που είχαμε προκειμένου να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις και να δηλώσετε τη συμπαράστασή σας στους πληγέντες πολίτες των Ιονίων Νήσων, ήταν πολύτιμη ηθική βοήθεια για εμάς, στις δύσκολες ώρες που περνάμε.

Γνωρίζουμε ότι είστε και θα είστε στο πλευρό μας, προκειμένου να βοηθήσουμε τους πληγέντες συμπατριώτες μας και γι’ αυτό κύριε Πρόεδρε, εκ μέρους του λαού των Ιονίων Νήσων, για άλλη μια φορά σας εκφράζω τις ευχαριστίες μου, σίγουρος ότι διερμηνεύω πλήρως τα αισθήματα όλων των πολιτών των νησιών μας.

Με εκτίμηση,

Θεόδωρος Γαλιατσάτος
Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις