Μαθητές του Λυκείου Κεραμειών: Απαιτούμε ασφαλείς σχολικές υποδομές

Οι μαθητές του Λυκείου Κεραμειών έχουμε κηρύξει από σήμερα 19-11-2015 αποχή από τα μαθήματά μας και απαιτούμε από τις αρμόδιες αρχές να προχωρήσουν άμεσα σε πλήρη έλεγχο των σχολικών υποδομών του νησιού μετά τη σεισμική δραστηριότητα που συνεχίζεται στην ευρύτερη περιοχή Λευκάδας – Κεφαλονιάς.

Ζητάμε από τη δημοτική αρχή να προσέλθει στο σχολείο και να μας ενημερώσει υπεύθυνα για τους λόγους που δεν έχει ακόμη ξεκινήσει η κατασκευή της 2ης εξόδου διαφυγής , παρά τις εξαγγελίες και διαβεβαιώσεις των αρχών. Ζητάμε κλιμάκια του ΟΑΣΠ να επισκεφτούν όλα τα σχολικά συγκροτήματα της Κεφαλονιάς και των υπόλοιπων Ιονίων Νησιών και να σχεδιάσουν εξατομικευμένα σχέδια αντισεισμικής προστασίας ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες κάθε σχολείου, λόγω της ιδιαίτερης σεισμικότητας της περιοχής μας.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις