Συνεργασία Δήμου Κεφαλονιάς με Δήμο Beit Sahour (Βηθλεέμ)

Με ιδιαίτερη τιμή ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρος Παρίσης παρέλαβε Πρόσκληση Συνεργασίας μεταξύ Κεφαλονιάς και Δήμου Beit Sahour – Περιοχή Βηθλεέμ, Κράτος της Παλαιστίνης, από το Δήμαρχο κ.Hani Al Hayek.

Ο συγκεκριμένος Δήμος συμμετείχε όπως και ο Δήμος Κεφαλονιάς στο Συνέδριο Ομορφότερων Παραδοσιακών Οικισμών της Μεσογείου στο Cisternino της Ιταλίας, όπου ο Α/Δήμαρχος κ.Ευάγγελος Κεκάτος , εκπροσωπώντας τον κ.Παρίση, ανέπτυξε δίκτυα συνεργασίας με τα Στελέχη του Beit Sahour, έτσι ώστε να ενισχυθεί μεταξύ των άλλων και το Χαρτοφυλάκιο της Θρησκευτικής Περιήγησης με τους Αγίους Τόπους.
Για τη συνεργασία αυτή ενημερώθηκε από τον κ.Κεκάτο ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κεφαλονιάς κ.κ.Δημήτριος, ο οποίος επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και σύντομα θα οργανωθεί επίσκεψη στην Παλαιστίνη, μετά από Θεσμική διευθέτηση των λεπτομερειών της συνεργασίας προς όφελος και των δύο Δήμων.

1

2

3

4

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις