Την Έρισο επισκέφθηκε ο Δήμαρχος

Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης μετέβη χθες στην πληγείσα από το σεισμό περιοχή της Ερίσου προκειμένου να επιβλέψει από κοντά τις διαδικασίες καταμέτρησης και εκτίμησης των ζημιών στην περιοχή.
Μαζί του ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ.κ. Δημήτριος και ο ειδικός συνεργάτης του μηχανικός Δημήτρης Μεσσάρης, ενώ στην περιοχή ήδη βρίσκονταν από το πρωί ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Σπύρος Ματιάτος, ο Αντιδήμαρχος Ερίσσου Κώστας Κοντογούρης, ο δημοτικός σύμβουλος Παναγής Κοκκόλης, ο Προιστάμενος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χαράλαμπος Τουμάσης καθώς και κλιμάκιο μηχανικών και στελεχών της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου αλλά και κλιμάκιο μηχανικών του ΤΑΣ.
Διαπιστώθηκαν ζημιές σε κτίρια στο χωριό Αντυπάτα ενώ συνεχίζεται η καταγραφή και σήμερα προκειμένου μέχρι την Δευτέρα να υπάρχει συνολική και ολοκληρωμένη αποτίμηση της κατάστασης.
Δεδομένου ότι το σεισμικό φαινόμενο βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, εφιστούμε στους δημότες να είναι προσεκτικοί ακολουθώντας τις οδηγίες των αρμοδίων.

an

an1

an2

an3

an4

an5
an7

an8

an9

an11

an12

an13

an14

an15

an16

an17

an18

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις