ΠΙΝ: Τηλέφωνο καταγραφής των προβλημάτων από τους σεισμούς

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 Για την καταγραφή των προβλημάτων από τους σεισμούς

Για την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από το φονικό σεισμό που έπληξε τη Λευκάδα το πρωί της Τρίτης 17 Νοεμβρίου 2015, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και ο Δήμος Λευκάδας, δημιουργούν από κοινού ανοικτές γραμμές επικοινωνίας για το κοινό, ως εξής:

  1. Για την καταγραφή των ζημιών και προβλημάτων που σημειώθηκαν σε επιχειρήσεις, καταστήματα κλπ. οι πολίτες μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας:
  • 60700 (Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη) και
  • 60783 (Τμήμα Εμπορίου κα. Έλσα Κούρτη).
  1. Για την καταγραφή των προβλημάτων που σημειώθηκαν σε οικίες, οι πολίτες μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα του Δήμου Λευκάδας:
  • 2645360528 -529 (Γραμματεία Τεχνικών Υπηρεσιών)

Θέλουμε να ενημερώσουμε ότι η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και ο Δήμος Λευκάδας από αύριο το πρωί ξεκινούν αυτοψίες και καταγραφή όσων κτιρίων, δημοσίων και ιδιωτικών, επλήγησαν από το χτύπημα του εγκέλαδου και ενώνουν τις δυνάμεις τους για να απαλύνουν και να απαντήσουν ουσιαστικά στα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στους κατοίκους της Λευκάδας. Τα συνεργεία της ΠΙΝ και του Δήμου θα συνδράμουν κλιμάκια του Τομέα Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων Αχαΐας και Λευκάδας και του ΤΕΕ Ηπείρου και Λευκάδας.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις